E-commerce Webshops

Samen maken we een resultaatgerichte webshop. Dat vertaalt zich in het ontwikkelen van een e-commerce oplossing die aansluit op de beste online ervaring voor jouw klanten en die daarnaast naadloos kan aansluiten op het bedrijfsproces.

Wij hebben uitgebreide ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van webshops voor start-ups en kleine tot middelgrote bedrijven, variërend van een e-commerce websites tot B2B zakelijke websites.

Samenwerking

Wanneer een webshop wordt ontwikkelt is dat een weg die we samen bewandelen met de opdrachtgever.  Om het eindresultaat tot een succes te maken is een goede samenwerking en afstemming belangrijk. Nadat de webshop online is blijven we ook samenwerken.

Maatwerk webshop

Afhankelijk van het eisenpakket zouden de standaard functionaliteiten van WooCommerce misschien prima werken. Maar wanneer er specifiekere wensen zijn dan vereist dat vaak maatwerk. Maatwerk wat wij heel goed kunnen leveren.

 

OpenSource

WordPress en WooCommerce zijn gratis en hebben ook geen licentiekosten. Ook zijn ze van dezelfde ontwikkelaar.

Prijsopgave

Een vrijblijvend gesprek om behoeften in kaart te brengen is altijd mogelijk. Dan kan er een indicatieprijs afgegeven worden. Dit zal dan op basis zijn van de gegevens die worden verstrekt. Na de gunning van de opdracht kunnen we hier waar nodig dieper op inzoomen om de wegenkaart compleet te maken voor realisatie.

Nieuwe regelgeving voor jouw online privacybescherming

Vanaf 6 maart 2024 komt Google met een belangrijke update die jou als website- of webshopeigenaar direct raakt: Google Consent Mode V2. Deze verandering is een antwoord op de strenger wordende privacyregels binnen de Europese Economische Ruimte en zorgt ervoor dat je...

WordPress & WooCommerce

Ongeveer 1 op de 3 webshops is gemaakt in het CMS (Content Management Systeem) WordPress. De webshop werking verloopt via een plug-in genaamd WooCommerce. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om een webshop te bouwen met WordPress.

WordPress en WooCommerce zijn gratis en hebben ook geen licentiekosten. Ook zijn ze van dezelfde ontwikkelaar. Dat heeft als voordeel dat er vrijwel geen compatibiliteit problemen optreden.

Ook is het enorm schaalbaar en heeft vele aansluit mogelijkheden bijvoorbeeld met applicaties van derden en vele uitbreidingsmogelijkheden.

Data uitwisseling met WordPress

Kan ik mijn webshop aan laten sluiten op bijvoorbeeld een boekhoudsysteem?

Voor de snelle verwerking van gegevens van bijv klanten, orders, betalingsdata, btw, is het enorm tijdsbesparend wanneer deze rechtstreeks gekoppeld kunnen worden aan een boekhoudsysteem.

Bestellingen die plaats vinden via de WooCommerce plugin-in kunnen direct uitgewisseld worden met een ander systeem. Dit kan met bestellingen maar ook met andere data zoals klantgegevens etc.

Wij hebben veel ervaring met koppelingen van systemen. Voor meer informatie neem even contact op.

 

Waarom WordPress en WooCommerce?

In het kort de punten waarom je zou kiezen voor een WordPress i.c.m. WooCommerce.

 • Trackrecord WordPress
  WordPress is het meest gebruikte systeem online. Varierend van blog tot high-end e-commerce webshop.
 • Uit te breiden middels plugins
 • gProductvariaties
 • Eenvoudig beheer
 • Ruim aantal betalingsportals aansluitbaar
  Bijv. Mollie, Sisow, Rabo Onlinekassa etc.
 • API koppelingen met externe systemen
 • Diverse klantaccount mogelijkheden
 • Meerdere talen mogelijk
 • WordPress blog mogelijkheid

Jouw product verdient promotie!

Hoe krijg ik (meer) klanten?

In de grote online wereld komen bezoekers helaas niet vanzelf. Afhankelijk van de branche is er ook concurrentie. Onderscheid t.o.v. de concurrentie kan je maken op prijs. Maar concurreren op prijs zou niet tot een lange termijn doelstelling moeten behoren.

Hanteer daarom een webstrategie, maak gebruik van social media, zorg dat je klanten jouw producten verkopen bijvoorbeeld via reviews. Dit is een langetermijnproces waar continue kosten aan verbonden zitten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Facebook advertenties of Google Ads. Je online zichtbaar maken is een vereiste om te onderscheiden en om een onderneming te laten groeien.

Wij kunnen je helpen om jouw zichtbaarheid te verbeteren. Dit kan variëren van ondersteuning tot het opzetten van een online campagne.

Verleid klanten tot een snellere aankoop.

Wanneer het doel niet snel bereikt wordt om een aankoop te plaatsen of de route van het aankoopproces is niet duidelijk of niet transparant is kunnen leads afhaken. Meestal gebeurt dit in de checkout (de afrekenpagina) door bijvoorbeeld ineens extra kosten en voorwaarden te laten zien.

Zorg dat de stappen tot aankoop zo kort mogelijk zijn. Een duidelijke UX (user-experience) zal voor zowel mobiel als desktop een vereiste moeten zijn.

Maak in de eerste stappen van het aankoopproces al duidelijk wat de voorwaarden en kosten zijn wanneer dit van toepassing is, zo voorkom je dat klanten afhaken.

Wij denken graag met je mee vanaf landing tot uiteindelijke aankoop.